Header Photo
3-værelses lejlighed i Cola di Lazise

 

Los Locos BikeShop
Cykelbutikken Los Locos Bikeshop udlejer cykler til det formål du end måtte have. Ekspedienterne i bikeshop'en er uddannet naturguider og vil også kunne hjælpe med at planlægge udflugter og cykleruter.Monte Baldo
Svævebanen ved Malcesine til Monte Baldo åbner et "Mecca" for mountainbikere.Træn som Michael Rasmussen gør det
- der hvor Michael Rasmussen gør det...Italienske trafikanter har ry for at være venlige og hensynsfulde overfor cyklister.

Cykling - med udgangspunkt i ferielejlighederne kan du få det hele...

Michael Rasmussen bor og træner i området.

Området ved Gardasøen er et eldorado for cyklister. På hovedvejen rundt om søen er der en konstant trafik af folk på cykel. Dels benyttes området til træning af mange cykelsportsentusiaster, men også af familier på udflugt.
Cykelbutikken Los Locos Bikeshop udlejer cykler til det formål du end måtte have. Ekspedienterne i bikeshop'en er uddannet naturguider og vil også kunne hjælpe med at planlægge udflugter og cykleruter.
Omkring den sydlige ende af søen er landskabet fladt med småbakker. Fra byen Garda og nordpå, er der bjerge med relativt stejle vejforløb, ofte i kombination med en spektakulær udsigt over søen. Den Danske professionelle cyklerytter Michael Rasmussen bor 2 km. fra Colá og har netop valgt at bosætte sig her på grund af de optimale træningsbetingelser.
Svævebanen ved Malcesine til Monte Baldo er et "Mecca" for mountainbikere. Fra svævebanens top er der udlagt spor med varierende sværhedsgrad og længde. Såvel rutinerede mountainbikere som novicer på lejede cykler vil kunne finde passende udfordringer. En udflugt fra toppen af Monte Baldo til Garda og langs søen hjem til Lazise er i "verdensklasse"!

Træningslejr

Ferielejlighederne i Cola udlejes ofte til folk med hang til cykling - især cykling i bjergterræn. Landskabet langs Gardasøen og Monte Baldo samt området østover (Valpolicella-dalene) byder på de helt store herligheder når det drejer sig om smuk og udfordrende cykling. En håndfuld danske cykle- og motionsklubber har traditionsfuldt booket ferielejlighederne i løbet af forårsmånederne og hen over de seneste par år har flere og flere cykelentusiaster således henlagt den traditionelle sæsonforberedende træningslejr til lejlighederne i Cola og bjergene her omkring.
Du trænger måske også til nye ruter, nye bjerge, pålidelige vejrforhold, påpasselige bilister som alternativ til den traditionelle tur til Mallorca...

Guidede træningsture

Vi tilbyder at arrangere guidede træning efter dit/jeres behov. Turene vil blive varetaget af nuværende eller tidligere professionelle cykleryttere som bor i området.
Rutemæssigt er der et bredt spektrum af muligheder. Vi kan komme vidt omkring. Bjergområderne Monte Baldo og i vinområdet Valpolicella, eller bakkerne Colli Morenici syd for Gardasøen er blandt de sædvanlige favoritter. Kontakt os via Reservationsblanketten vedrørende mulighed for guidede ture og priser.

Gran Fondo - Deltag selv i folkefesten

I Italien afholdes en klassisk og traditionsrig løbsserie - Gran Fondo. Arrangementerne er en blanding af professionel cykelsport og seriøs motionscykling. Løbene er ofte opkaldt efter tidligere koryfæer eller lokale helte og typisk vil en del "kendisser" være tilknyttet arrangementerne. For cyklesports-entusiaster (både semi-elite og motion) kan deltagelse i et Gran Fondo være en oplevelse ud over det sædvanlige. Gran Fondo kalender